• Ziua Armatei României

    „Astăzi, pe 25 octombrie, Ziua Armatei României, simţim o mare mândrie. Suntem urmaşii unei armate care a ştiut de fiecare dată să apere independența, suveranitatea, integritatea teritorială a statului. Avem un trecut glorios şi suntem datori să-l ducem mai departe. Suntem mândri de înaintaşii noştri“, a spus col.

  • Ceremonia de dezvelire și de sfințire a Monumentului Eroilor din Țara Făgărașului

    În data de 29 mai 2016, a avut loc în parcul din fața Catedralei Ortodoxe ”Sfântul Ioan Botezătorul”, din Făgăraș, ceremonia de dezvelire și de sfințire a Monumentului Eroilor din Țara Făgărașului, căzuți la datorie în Primul Ră

  • 1 aprilie 2016 - 110 ani de istorie ai Centrului de Instruire pentru Infanterie și Vânători de Munte „Constantin Brâncoveanu”.

    Centrul de Instruire pentru Infanterie şi Vânători de Munte "Constantin Brâncoveanu", continuator al tradiţiilor de luptă a Şcolii de Tragere a Infanteriei, a sărbătorit, vineri, 1 aprilie, o sută zece ani de existență, adăugând îndelungatei şi bogatei sale experienţe încă un an de neîntreruptă continuitate.

You are here

Depunere jurământ militar
Joi, 04/05/2017

Autor: Lt. Mihaianu Constantin

Sâmbătă 06 mai 2017, începând cu ora 09.00, pe Platoul Casei de Cultură a municipiului Făgăraș, are loc ceremonia militară și religioasă cu ocazia depunerii Jurământului Militar de către soldații profesioniști, arma Politie Militară, seria februarie 2017. Programul va cuprinde: primirea oficialităților, prezentarea semnificației jurământului militar, oficierea serviciului religios, depunerea jurământului militar, intonarea Imnului National al României, rostirea de alocuțiuni, și defilarea militarilor care au depus Jurământul Militar. Jurnaliștii care nu sunt acreditați pentru anul 2017 la Centrul de Instruire al Infanterie și Vânătorilor de Munte „Constantin Brâncoveanu” pot obține acreditările prin completarea formularului specific la sediul instituției până în 05.05.2017 ora 15.00