• Ziua Armatei României

    „Astăzi, pe 25 octombrie, Ziua Armatei României, simţim o mare mândrie. Suntem urmaşii unei armate care a ştiut de fiecare dată să apere independența, suveranitatea, integritatea teritorială a statului. Avem un trecut glorios şi suntem datori să-l ducem mai departe. Suntem mândri de înaintaşii noştri“, a spus col.

  • Ceremonia de dezvelire și de sfințire a Monumentului Eroilor din Țara Făgărașului

    În data de 29 mai 2016, a avut loc în parcul din fața Catedralei Ortodoxe ”Sfântul Ioan Botezătorul”, din Făgăraș, ceremonia de dezvelire și de sfințire a Monumentului Eroilor din Țara Făgărașului, căzuți la datorie în Primul Ră

  • 1 aprilie 2016 - 110 ani de istorie ai Centrului de Instruire pentru Infanterie și Vânători de Munte „Constantin Brâncoveanu”.

    Centrul de Instruire pentru Infanterie şi Vânători de Munte "Constantin Brâncoveanu", continuator al tradiţiilor de luptă a Şcolii de Tragere a Infanteriei, a sărbătorit, vineri, 1 aprilie, o sută zece ani de existență, adăugând îndelungatei şi bogatei sale experienţe încă un an de neîntreruptă continuitate.

You are here

Ceata Făgărașului la Ziua Forțelor Terestre
Joi, 28/04/2016

Autor: maior Gligor Vaidean

În fiecare an, la 23 aprilie, se sărbătoreşte Ziua Forţelor Terestre, al căror patron spiritual şi ocrotitor este Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul de biruinţă. 
Cu prilejul acestei sărbători, Statul Major al Forţelor Terestre a organizat sâmbătă, 23 aprilie, între orele 18.00-20.30, în Parcul Tineretului, un spectacol susţinut de formaţii artistice ale cercurilor militare şi de către elevi din colegiile naţionale militare.

 

Ansamblul artistic “Ceata Făgărașului” al Cercului Militar Făgăraș, îndrumat de domnul maestru coregraf Gheorghe Ștefan a participat la spectacolul organizat de Statul Major al Forțelor Terestre, spectacol de la care puteți să vedeți imagini în galeria foto de pe adresa http://ciivm.forter.ro/galerie-foto/344/ceata-fagarasului și pe facebook https://www.facebook.com/media/set/?set=a.999065926797671.1073742260.418420948195508&type=3