• Ziua Armatei României

    „Astăzi, pe 25 octombrie, Ziua Armatei României, simţim o mare mândrie. Suntem urmaşii unei armate care a ştiut de fiecare dată să apere independența, suveranitatea, integritatea teritorială a statului. Avem un trecut glorios şi suntem datori să-l ducem mai departe. Suntem mândri de înaintaşii noştri“, a spus col.

  • Ceremonia de dezvelire și de sfințire a Monumentului Eroilor din Țara Făgărașului

    În data de 29 mai 2016, a avut loc în parcul din fața Catedralei Ortodoxe ”Sfântul Ioan Botezătorul”, din Făgăraș, ceremonia de dezvelire și de sfințire a Monumentului Eroilor din Țara Făgărașului, căzuți la datorie în Primul Ră

  • 1 aprilie 2016 - 110 ani de istorie ai Centrului de Instruire pentru Infanterie și Vânători de Munte „Constantin Brâncoveanu”.

    Centrul de Instruire pentru Infanterie şi Vânători de Munte "Constantin Brâncoveanu", continuator al tradiţiilor de luptă a Şcolii de Tragere a Infanteriei, a sărbătorit, vineri, 1 aprilie, o sută zece ani de existență, adăugând îndelungatei şi bogatei sale experienţe încă un an de neîntreruptă continuitate.

You are here

Ziua Armatei în şcoli 2014
Marţi, 21/10/2014

Autor: Mr. Cosmin MIHĂESCU

În data de 21 octombrie 2014 militarii CIIVM împreună cu Biroul Informare Recrutare al CMZ Braşov au vizitat Colegiul Naţional "Radu Negru" din Făgăraş. Elevii claselor a VIII-a şi a XII-a au avut o întâlnire şi au purtat discuţii cu militari participanţi la misiuni în teatrele de operaţie din Centrul de Instruire al Infanteriei şi Vânătorilor de Munte "Constantin Brâncoveanu", studenţi ai Academiei Forţelor Aeriene "Henri Coandă" şi cu membrii BIR. În ambele locaţii ale CNRN militarii au organizat standuri unde au prezentat armament uşor de infanterie şi echipamente de protecţie. Prieteniile s-au legat repede iar militarii participanţi la activitate au rămas plăcut impresionaţi de receptivitatea şi îndemânarea elevilor.