• Ziua Armatei României

    „Astăzi, pe 25 octombrie, Ziua Armatei României, simţim o mare mândrie. Suntem urmaşii unei armate care a ştiut de fiecare dată să apere independența, suveranitatea, integritatea teritorială a statului. Avem un trecut glorios şi suntem datori să-l ducem mai departe. Suntem mândri de înaintaşii noştri“, a spus col.

  • Ceremonia de dezvelire și de sfințire a Monumentului Eroilor din Țara Făgărașului

    În data de 29 mai 2016, a avut loc în parcul din fața Catedralei Ortodoxe ”Sfântul Ioan Botezătorul”, din Făgăraș, ceremonia de dezvelire și de sfințire a Monumentului Eroilor din Țara Făgărașului, căzuți la datorie în Primul Ră

  • 1 aprilie 2016 - 110 ani de istorie ai Centrului de Instruire pentru Infanterie și Vânători de Munte „Constantin Brâncoveanu”.

    Centrul de Instruire pentru Infanterie şi Vânători de Munte "Constantin Brâncoveanu", continuator al tradiţiilor de luptă a Şcolii de Tragere a Infanteriei, a sărbătorit, vineri, 1 aprilie, o sută zece ani de existență, adăugând îndelungatei şi bogatei sale experienţe încă un an de neîntreruptă continuitate.


Depunere jurământ militar
Joi, 04/05/2017

Sâmbătă 06 mai 2017, începând cu ora 09.00, pe Platoul Casei de Cultură a municipiului Făgăraș, are loc ceremonia militară și religioasă cu ocazia depunerii Jurământului Militar de către soldații profesioniști, arma Politie Militară, seria februarie 2017. Programul va cuprinde: primirea oficialităților, prezentarea semnificației jurământului militar, oficierea serviciului religios, depunerea jurământului militar, intonarea Imnului National al României, rostirea de alocuțiuni, și defilarea militarilor care au depus Jurământul Militar.


ANUNŢ privind rezultatul final al examenului de promovare din functie prevazuta cu nivel de studii medii, in functie cu nivel de studii superioare din postul de referent I A in postul de referent de specialitare gr. III , din cadrul micrstructurii BSLI
Joi, 15/12/2016

1. P.c.c. SAVA MONICA IOANA - Punctaj proba scrisa = 100 ; Punctaj final al examenului = 100; Promovat examen


Jurământul Militar
Vineri, 04/11/2016

O nouă serie de soldați profesioniști seria august 2016, arma Poliție Militară au depus, vineri, 4 noiembrie 2016, începând cu ora 11.00, jurământul militar, în cadrul unei ceremonii ce s-a desfășurat în fața Casei de Cultură a Municipiului Făgăraș.
Au rostit cuvintele sacre ale legământului suprem soldaţii profesionişti, care s-au instruit timp de zece săptămâni în cadrul unității, în prima etapă a pregătirii lor, cea a modulului instrucţiei individuale.


Depunere Jurământ Militar
Marţi, 01/11/2016

Vineri, 04 noiembrie 2016, începând cu orele 11.00, pe platoul Casei de Cultură a municipiului Făgăraș, are loc ceremonia de depunere a Jurământului Militar de către soldații profesioniști, arma Poliție Militară, seria august 2016.
Programul va cuprinde: primirea oficialităților, prezentarea semnificației evenimentului, oficierea serviciului religios, depunerea jurământului, alocutiuni și defilarea centrului.


Ziua Armatei României
Miercuri, 26/10/2016

„Astăzi, pe 25 octombrie, Ziua Armatei României, simţim o mare mândrie. Suntem urmaşii unei armate care a ştiut de fiecare dată să apere independența, suveranitatea, integritatea teritorială a statului. Avem un trecut glorios şi suntem datori să-l ducem mai departe. Suntem mândri de înaintaşii noştri“, a spus col.

Pages