• Ziua Armatei României

    „Astăzi, pe 25 octombrie, Ziua Armatei României, simţim o mare mândrie. Suntem urmaşii unei armate care a ştiut de fiecare dată să apere independența, suveranitatea, integritatea teritorială a statului. Avem un trecut glorios şi suntem datori să-l ducem mai departe. Suntem mândri de înaintaşii noştri“, a spus col.

  • Ceremonia de dezvelire și de sfințire a Monumentului Eroilor din Țara Făgărașului

    În data de 29 mai 2016, a avut loc în parcul din fața Catedralei Ortodoxe ”Sfântul Ioan Botezătorul”, din Făgăraș, ceremonia de dezvelire și de sfințire a Monumentului Eroilor din Țara Făgărașului, căzuți la datorie în Primul Ră

  • 1 aprilie 2016 - 110 ani de istorie ai Centrului de Instruire pentru Infanterie și Vânători de Munte „Constantin Brâncoveanu”.

    Centrul de Instruire pentru Infanterie şi Vânători de Munte "Constantin Brâncoveanu", continuator al tradiţiilor de luptă a Şcolii de Tragere a Infanteriei, a sărbătorit, vineri, 1 aprilie, o sută zece ani de existență, adăugând îndelungatei şi bogatei sale experienţe încă un an de neîntreruptă continuitate.

You are here

Cupa Forțelor Terestre la Tir

Nr. :

Miercuri, 17/04/2019

În seria manifestărilor dedicate sărbătoririi Zilei Forţelor Terestre din acest an este planificată organizarea a tradiţionalei „Cupe a Forţelor Terestre la Tir” (tragere cu pistol mitralieră cal. 7,62 mm). Evenimentul va avea loc în data de 19 aprilie, începând cu ora 10:00, în poligonul Galați.
Jurnaliştii care vor să participe la „competiţie” sunt rugaţi să transmită pe adresa de email relatii.publice01041@forter.ro sau la numărul de telefon 0748790417, locotenent Răzvan Balan, până la data de 18 aprilie, ora 16.00, datele de identificare (nume, prenume, entitatea media, seria şi nr. cărţii de identitate şi nr. de telefon).