• Ziua Armatei României

    „Astăzi, pe 25 octombrie, Ziua Armatei României, simţim o mare mândrie. Suntem urmaşii unei armate care a ştiut de fiecare dată să apere independența, suveranitatea, integritatea teritorială a statului. Avem un trecut glorios şi suntem datori să-l ducem mai departe. Suntem mândri de înaintaşii noştri“, a spus col.

  • Ceremonia de dezvelire și de sfințire a Monumentului Eroilor din Țara Făgărașului

    În data de 29 mai 2016, a avut loc în parcul din fața Catedralei Ortodoxe ”Sfântul Ioan Botezătorul”, din Făgăraș, ceremonia de dezvelire și de sfințire a Monumentului Eroilor din Țara Făgărașului, căzuți la datorie în Primul Ră

  • 1 aprilie 2016 - 110 ani de istorie ai Centrului de Instruire pentru Infanterie și Vânători de Munte „Constantin Brâncoveanu”.

    Centrul de Instruire pentru Infanterie şi Vânători de Munte "Constantin Brâncoveanu", continuator al tradiţiilor de luptă a Şcolii de Tragere a Infanteriei, a sărbătorit, vineri, 1 aprilie, o sută zece ani de existență, adăugând îndelungatei şi bogatei sale experienţe încă un an de neîntreruptă continuitate.

You are here

TRAGERE DEMONSTRATIVĂ ÎN POLIGONUL CÂRȚIȘOARA

Nr. :

Marţi, 04/12/2018

Centrul de Instruire pentru Infanterie și Vânători de Munte „Constantin Brâncoveanu” (C.I.I.V.M.) va organiza în data de 12 decembrie, începând cu ora 11:00, în poligonul Cârțișoara, o ședință de tragere pentru demonstrarea capabilităților armamentului din dotarea subunităților de infanterie.
Pentru accesul în poligon, doritorii sunt rugați să trimită pe adresa de e-mail relatii.publice01041@forter.ro, datele de identificare personale (nume, prenume, serie și număr carte de identitate) și datele de identificare a autovehiculului (marcă, culoare, număr înmatriculare) până cel mai târziu miercuri, 5 decembrie, ora 14.00.
Accesul se va face în data de 12 decembrie, începând cu ora 10:30, pe la poarta principală a poligonului (situată pe partea dreaptă, înainte de intrarea în localitatea Cârțișoara).
* * *
Detalii suplimentare se pot obține la sediul unității militare sau de la ofițerul responsabil cu relațiile publice, locotenent Gabriel Chiriloiu, telefon 0768.163833.