• Ziua Armatei României

    „Astăzi, pe 25 octombrie, Ziua Armatei României, simţim o mare mândrie. Suntem urmaşii unei armate care a ştiut de fiecare dată să apere independența, suveranitatea, integritatea teritorială a statului. Avem un trecut glorios şi suntem datori să-l ducem mai departe. Suntem mândri de înaintaşii noştri“, a spus col.

  • Ceremonia de dezvelire și de sfințire a Monumentului Eroilor din Țara Făgărașului

    În data de 29 mai 2016, a avut loc în parcul din fața Catedralei Ortodoxe ”Sfântul Ioan Botezătorul”, din Făgăraș, ceremonia de dezvelire și de sfințire a Monumentului Eroilor din Țara Făgărașului, căzuți la datorie în Primul Ră

  • 1 aprilie 2016 - 110 ani de istorie ai Centrului de Instruire pentru Infanterie și Vânători de Munte „Constantin Brâncoveanu”.

    Centrul de Instruire pentru Infanterie şi Vânători de Munte "Constantin Brâncoveanu", continuator al tradiţiilor de luptă a Şcolii de Tragere a Infanteriei, a sărbătorit, vineri, 1 aprilie, o sută zece ani de existență, adăugând îndelungatei şi bogatei sale experienţe încă un an de neîntreruptă continuitate.

You are here

Aniversarea Zilei Armatei României 25 octombrie 2014

Nr. :

Miercuri, 22/10/2014

Sâmbătă 25 octombrie 2014, începând cu ora11:00, la Monumentul Eroilor din incinta Centrului de Instruire al Infanteriei şi Vânătorilor de Munte „Constantin Brâncoveanu” are loc ceremonia militară şi religioasă dedicată sărbătoririi Zilei Armatei României în garnizoana Făgăraş.Ceremonia militară şi religioasă va cuprinde: primirea invitaţilor, intonarea imnului naţional al României, oficierea serviciului religios, rostirea de alocuţiuni, depunerea de coroane, jerbe şi buchete de flori la monumentul eroilor şi defilarea gărzii de onoare.

Jurnaliştii care nu sunt acreditaţi pentru anul 2014 la Centrul de Instruire al Infanterie şi Vânătorilor de Munte „Constantin Brâncoveanu” pot obţine acreditările prin completarea formularului specific la sediul instituţiei până în 24.10.2014 ora 10.00.