• Ziua Armatei României

    „Astăzi, pe 25 octombrie, Ziua Armatei României, simţim o mare mândrie. Suntem urmaşii unei armate care a ştiut de fiecare dată să apere independența, suveranitatea, integritatea teritorială a statului. Avem un trecut glorios şi suntem datori să-l ducem mai departe. Suntem mândri de înaintaşii noştri“, a spus col.

  • Ceremonia de dezvelire și de sfințire a Monumentului Eroilor din Țara Făgărașului

    În data de 29 mai 2016, a avut loc în parcul din fața Catedralei Ortodoxe ”Sfântul Ioan Botezătorul”, din Făgăraș, ceremonia de dezvelire și de sfințire a Monumentului Eroilor din Țara Făgărașului, căzuți la datorie în Primul Ră

  • 1 aprilie 2016 - 110 ani de istorie ai Centrului de Instruire pentru Infanterie și Vânători de Munte „Constantin Brâncoveanu”.

    Centrul de Instruire pentru Infanterie şi Vânători de Munte "Constantin Brâncoveanu", continuator al tradiţiilor de luptă a Şcolii de Tragere a Infanteriei, a sărbătorit, vineri, 1 aprilie, o sută zece ani de existență, adăugând îndelungatei şi bogatei sale experienţe încă un an de neîntreruptă continuitate.

Aniversarea Zilei Armatei României 25 octombrie 2014
Miercuri, 22/10/2014

Sâmbătă 25 octombrie 2014, începând cu ora11:00, la Monumentul Eroilor din incinta Centrului de Instruire al Infanteriei şi Vânătorilor de Munte „Constantin Brâncoveanu” are loc ceremonia militară şi religioasă dedicată sărbătoririi Zilei Armatei României în garnizoana Făgăraş.Ceremonia militară şi religioasă va cuprinde: primirea invitaţilor, intonarea imnului naţional al României, oficierea serviciului religios, rostirea de alocuţiuni, depunerea de coroane, jerbe şi buchete de flori la monumentul eroilor şi defilarea gărzii de onoare.

Anunţ organizare concurs de încadrare Funcţionar debutant Cămin militar de garnizoană Făgăraş
Luni, 21/12/2015

ANUNŢ
privind organizarea concursului de încadrare a postului vacant
de execuţie de Funcţionar debutant,
din cadrul Căminului militar de garnizoană Făgăraş

Anunt examen promovare
Vineri, 18/03/2016

ANUNŢ

privind organizarea examenului de promovare

Invitatie la festivitatea de aniversare a 110 ani de la Infiintarea Centrului de Instruire pentru Infanterie si Vanatori de Munte
Vineri, 01/04/2016

Cu ocazia sărbătoririi a 110 de ani de la înfiinţarea Centrului de Instruire pentru Infanterie şi Vânători de Munte „Constantin Brâncoveanu”, avem onoarea şi deosebita plăcere de a vă invita să participaţi la festivităţile dedicate acestui eveniment în data de 01 aprilie 2016, în garnizoana Făgăraş.

PROGRAMUL ACTIVITĂŢILOR

Emisiunea „Veşti de acasă”, difuzată la Radio România Internaţional.
Luni, 18/04/2016

În data de 1 aprilie 2016, cu prilejul aniversării a 110 ani de la înfiinţarea Centrului de Instruire pentru Infanterie şi Vânători de Munte „Constantin Brâncoveanu” Făgăraş, comandantul instituţiei a prezentat pentru emisiunea „Veşti de acasă”, difuzată la Radio România Internaţional, câteva repere şi direcţii de acţiune spre care instituţia se va îndrepta.